top of page

OM OSS

Välkommen till  LED Lights and Signs of Sweden AB!

Vi är ett passionerat team av experter inom Styling av Lastbilar. Med vår breda erfarenhet och dedikation strävar vi efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna/tjänsterna på marknaden.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter för styling av lastbilar. Genom att kombinera innovation, kvalitet och användarvänlighet strävar vi efter att möta våra kunders behov och överträffa deras förväntningar.

 

Vårt team består av 10 engagerade och kunniga medarbetare. Varje individ bidrar med sin unika kompetens och passion för att säkerställa att vi levererar enastående resultat till våra kunder. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsmiljö som främjar samarbete, kreativitet och personlig utveckling.

 

Företaget  grundades år 2016 med visionen att tillverka och sälja produkter som saknades för att Specialtransporter ska flytta så bra som det går. Sedan dess har vi vuxit och utvecklats, och vi är stolta över att ha byggt upp ett starkt rykte och lojala kunder.

 

Vi tror på företagets värderingar. Dessa värderingar genomsyrar allt vi gör och hjälper oss att upprätthålla högsta standarder i vårt arbete. Vi strävar efter att vara pålitliga, professionella och att alltid leverera utmärkt kundservice.

 

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med dina behov inom VTL och Transport branschen . Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill veta mer om våra produkter/tjänster. Vi ser fram emot att få arbeta med dig och hjälpa dig att uppnå dina mål.

LED BOX / LJUS SKYLT / KEBABLÅDA
bottom of page